BRACKETS METÀLICS

Són els més habituals i estan fabricats en acer inoxidable. Els brackets van pegats directament a la dent; a més del brackets, altra part fonamental del sistema és l´arc, que és el responsable del moviment de les dents.

De vegades, usarem gometes de color, que uniran l´arc al bracket, i així podreu  personalitzar el voste aparell amb una àmplia gamma.

El procés de col.locar els brackets, no causa ningun dolor. Passades 7-8 hores comença el moviment de les dents. A partir d´este moment és habitual notar una certa incomoditat, i també molèsties al mossegar, que solen remetre en 2 o 3 dies. És normal que de vegades apareguen rascades internes produïdes pels aparells d´ortodòncia, però que es controlen molt bé col.locant la cera que proporcionarem a la clínica.

L´ajustament dels brackets, es realitza cada 5-6 setmanes, i en este moment és normal que notes alguna molèstia, que és de menor importancia que la primera vegada que col.loquem els brackets, donat que la teua boca ja està acostumada a l´aparell

Els efectes dels brackets poden apreciar-se ja a partir del primer mes, així que anima´t!