Blanquejament en clínica

Amb el pas del temps, és normal que el color de les dents aparega més obscur, a conseqüència de l´alimentació, el tabac, l´envelliment… És per això, que molts de vosaltres, ens pregunteu pel blanquejament.

La forma de blanquejament més efectiva que existeix actualment, es realitza en clínica amb la làmpada Philips Zoom Whistespeed. Es tracta d´un mètode de blanquejament, que té la particularitat d´utilitzar llum freda sobre la superfície de la dent, prèviament tractada amb un gel de peròxid d´hidrogen. El fet de gastar aquesta llum, és de gran importància, ja que fa que la concentració del producte químic que gastem, siga inferior a l’habitual, i, per tant, d´aquesta forma, evitem la temuda sensibilitat després del blanquejament.

Un altre avantatge és l´eficàcia d´aquest mètode, donat que podem afirmar, que en la majoria dels casos, s’aconsegueix abaixar alguns tons el color de les dents, fent que apareguen més blanques i brillants en una sola sessió. La intensitat del blanquejament, depén de cada pacient i del seu color.

Una vegada acabada la sessió de blanquejament en clínica, el pacient haurà de seguir durant 4 dies, una “dieta blanca”, és a dir, evitar menjar aliments susceptibles de tacar les dents o amb colorant. També és important, posar-se durant 3 dies en casa, unes fèrules amb producte blanquejador, per a reforçar l´acció del blanquejament en clínica.

A més, aquest mètode, si està correctament indicat, el que requereix fer un estudi previ del pacient, és totalment segur i no provoca cap efecte advers sobre les dents o les genives.